Jahapp, det blev en vacker sista sommarmorgon, måndag och allt. Jag lyckades ta mig tusan tupplura lite i taxin till Tillberga (där jag hämtat fordonet efter helgservice) dessutom, skönt. Nu återstår bara att köra tåget hem till Fagersta så är dagens jobb avklarat. Det känns inte särskilt jobbigt alls när klockan ringer i 03:20 när arbetsdagen är så kort. Ha en fantastiskt vecka nu!
Åh, kära nån vad helgen gick fort och var intensiv. Direkt efter jobbet (som så olägligt började 04:35) hembygdsgårdsfikade vi av en kollega som ska överge oss och börja på SJ, och redan då var jag lite svidig i ögonen och susig i öronen (det vill säga trött), sedan hem och faktiskt lyckades jag ta en liten tupplur och sedan iväg till Bruks för mat på O´learys och där blev vi kvar, ta mig tusan. Det var jätteroligt, så roligt att jag och mitt sällskap var kvar till långt efter midnatt. Alltså hjälp, vem har jag blivit? :)
 
I lördags körde vi grill hos Baron Kött och sedan direkt hem för firande av svåger. Ja, så för den med egenskapen introvert blev det väldigt susigt i öronen efter denna episod á 48 timmar med maxat socialt umgänge. Nädå, när det gäller till exempel Finnen och Jimmy så är det så göttigt att umgås med dem att jag inte alls känner att jag måste hem och ligga i fosterställning sedan. Det gäller bara att välja sitt umgänge noggrant. Vaska guldkornen. Och inte minst: vara så in i helvete tacksam för att jag har lyckats hitta guld.
 
Nu blir det en tidig söndagskväll för i morgon börjar jag 03:50. Zzznark!
Jag vet inte riktigt varför bilderna hamnar före bloggrubriken när jag mobilbloggar, men det får jag lösa sedan.
 
Nu är det sovdags inför veckans sista arbetsdag. Jag börjar halv fem vilket inte är optimalt eftersom jag ska ut och äta på kvällen, men det funkar. Jag siktar på en tupplur på eftermiddagen så ska jag nog vara både pigg och glad.
 
Viktigt:
-----
HURRA, HURRA för O'learys och deras oumph-alternativ!
- - ----------
 
Nu finns det alltså flera alternativ att välja på för veggisar, och inget bara fåniga "hälso"-alternativ. Jag skulle tippa på att rätt många som väljer bort kött inte i första hand gör det gör att vara nyttiga utan för att de spyr på köttindustrin. Eller fan, jag vet inte, somliga tenderar ju till att bara tänka på sig själva, men i det här fallet spelar skälet ingen roll, utfallet blir bra. :)
 
Vi ska alltså käka på O´learys. Åh, jag älskar grillmat!
 
Nä, inte skriva mer idag, varva ner och sova!