Jaha, det går visst lite sisådär med min blogg. Det är synd, jag tycker om bloggandet men just nu är min internettande inte särskilt strukturerat alls.
 
Jag satt för några dagar sedan och tittade lite på min gamla Kak-blogg. Den var riktigt aktiv faktiskt, och jag hittade roliga, smarta och fina kommentarer från människor som jag hade något slags internetrelation med då. Okända guldkorn som jag inte längre har kontakt med. Åh, sånt kan jag fundera mycket på, tänk om jag hade fördjupat kontakten med somliga som passerat genom åren, vad hade det lett till?
 
Jahapp, nu kan jag tydligen inte sitta kvar här och knappra så jag får fortsätta filosofera en annan gång.
Jag har försökt att posta en bild om dagen på instagram. Det är inte så enkelt alls faktiskt. Många dagar är det ju inget speciellt med, och det behöver inte vara dåligt, men uppslagen för en bild med någon slags tanke bakom haglar inte om man säger så. Det är oftast arbetsdagar då jag inte riktigt har den där kvarten över att vara digital. Visserligen har jag fantastiska motiv varje dag på jobbet, järnvägen är ju HUR snygg som helst även en grå novemberdag; alldeles grafisk, rak och med en massa löften om resor, men... men jaja. Hehe.
 
På instagram heter jag förresten b1b00n om någon är sugen. Jag har en öppen profil så det går bra att snoka utan att följa mig. Snällt va?
 
Okej, men nu måste jag knalla ner i tvättstugan faktiskt. Ha en skön helg och varma kramar på alla hjärtans dag på er allihopa!
 
 

Vilken är din bästa egenskap? Jag är snäll. Och jag vill verkligen vara snäll också. Det finns för få snälla människor på den här planeten så jag försöker att förbättra och förädla min snällhet så mycket jag bara kan.

 

Vilken är din sämsta egenskap? Ibland lyssnar jag faktiskt lite dåligt på andra, och det är en jäkligt dålig egenskap. Jag tror det är en reaktion på att jag har lyssnat alldeles för mycket tidigare i mitt liv. Nu vågar jag själv ta lite mer plats, men ibland kanske på någon annans bekostnad?

 

Nämn två historiska personer som intresserar dig? Vilken person som helst faktiskt för jag kan ingenting om historia men vill gärna veta allt.

 

 Saknar du något? Två visdomständer. Fast dom saknar jag ju inte, det var enbart bra att de försvann. Förresten, ibland kan jag sakna att ha en hund.

 

Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja, jag har kommit fram till att det faktiskt är det. Att jag (eller du!) finns till är en av få saker jag finner värt att fira överhuvudtaget.

 

Vad gör dig ledsen? Oj, det är så mycket. Många saker bottnar i egoism. Ja. Egoism gör mig innerligt ledsen.

 

 Vad gör dig glad? Solidaritet. Varma människor som inte tramsar om smågrejer.

 

Har du varit gift eller förlovad? Nej! Jag är starkt emot.

 

Vad ska du göra i helgen? Skära saker med min nyslipade kniv, yoga, jogga, åka till Stockholm och köpa nya springskor, titta på Twin Peaks, läsa, dricka te, lyssna på poddar. (Detta skrevs alltså innan min förra lediga helg, vad jag ska göra den här helgen är oklart).

 

Vad är det knasigaste du gjort? Jaa, fram tills jag var nästan trettio år trodde jag på riktigt att det var viktigt att komma på "vad jag ska bli när jag blir stor". Det är ju inte så konstigt egentligen eftersom hela fukking världen tjatar om detta från det att du ens kan kommunicera. Men jag är ändå arg att jag lät mig påverkas så mycket av det, det har förstört massor ta mig fan!

 

Vad har du för laster? Jag älskar Internet.

 

Vem är din förebild? Jag beundrar engagerade människor och de som är modiga. Inte modiga som att utföra farliga fysiska prestationer, utan de som vågar bryta normer och sprida kärlek.