Ojoj, idag blev jag rejält bakslagstrött (skulle jag gissa om jag inte håller på att bli sjuk). Ja, alltså förmodligen av att jag maxade på jäkligt i helgen. Jag var lite förundrad själv faktiskt, tänkte: "Jag borde vara trött nu, men jag orkar minsann lite till!".
 
Jag blev räddad med en kopp kaffe i sista sekund på jobbet idag. Och när jag kom hem efter min inte alltför ansträngade arbetsdag (06:58-11:35) hann jag bara äta innan jag tvärslocknade på soffan HUR trött som helst. Jag sov lyckligtvis inte bort hela eftermiddagen eftersom Moggis far med flickvän (jamen vad är rätt benämning då?) kom förbi så att jag blev tvungen att resa på mig. Jag hade ingen vidare ork efter det heller så jag laddade öronen med podd och knallade ut. Det är en av mina favoritsysselsättningar när jag inte har något bättre för mig eller när jag behöver; att gå runt och titta på intressanta saker samtidigt som jag lyssnar på bra poddar. Enormt återhämtande och uppfriskande och lugnande på en och samma gång.
 
Avrundar den här dagen med en riktig favorit, nämligen palak paneer. Åh, alltså, indisk mat! <3! Det kan hända att jag har lagt upp ett recept på det här tidigare. Om inte så kanske jag gör det i framtiden.

Kommentera

Publiceras ej