Idag misslyckade jag totalt med att laga mat. Det har faktiskt bara hänt sisådär fyra-fem gånger hittills. Med misslyckas totalt menar jag att maten blir helt oätligt. Visst har jag väl lagat rätter som blivit lite halvdana men det har gått att äta ändå efter lite tillfix, men att behöva slänga maten, näe, det var trist.
 
Det var en soppa, jag gissar att jag har nämnt den förut faktiskt, daal. Vi spontanlagade den tidigare i år efter ett recept från Tasteline och den blev sådär soppigt perfekt, matig, kryddig, mättande och god. Med "vi" menar jag Baron Kött och Direktör Katt. Vi har som en hemlig klubb ihop där vi gör en massa speciella och intelligenta saker för att få superkrafter och målet är World Dominaton. Nädå, men som alla vet är jag gudinna över bland annat röda linser, ingefära och kokosmjölk, och det var trevligt att få introducera dessa livsviktiga ingredienser för mina vänner.
 
Oj, vad jag svamlar. Skivklåda jao.
 
Det jag skulle komma fram till var att soppan, daal, har lagats och ätits med nöje dels ovan nämnda gång och även senare när jag besökte mitt gudbarn med tillhörande mamma. Alla i familjen utom gudbarnet uppskattade soppan mycket. Och nu när jag skulle göra den hemma så, ja, jag vet inte vad som hände men i botten blev det som ett centimetertjockt lager av bränd sörja och soppan var helt oätlig. Fyfan vad surt. Som kvällsmat åt jag istället en morbid kombination av bland annat banan, mandelmassa, jordnötsssmör, müsli, yoghurt, gojibär, kokosflingor och lite sånt. Jag blev mätt.