På text-tv, mitt favoritmedium, läser jag denna trevliga nyhet. Jag minns att matsalen på Mariaskolan var bombad med propaganda från typ Svensk Mjölk när jag gick på lågstadiet, "Mjölk är livet". Mhm. Komjölk är en del av livet om du är kalv, annars verkar det mest onödigt faktiskt.
 
Läskigt det där med hur vi blir styrda av marknadskrafter, intresseorganisationer och vem vet vad. Hur kunde det till exempel komma sig att varenda människa plötsligt skulle laga pulled pork? Svar: någon ville visst kränga mer döda grisar och vidtog lyckade strategiska åtgärder. Typ. Japp. 
De här Kepler-böckerna är bra. Eldvittnet läste jag på min oktoberresa till Spanien. Jag har även läst Hypnotisören och Paganinikontraktet av samma författare, eller rättare sagt pseudonym. Krimmisar av bästa slag. Härligt att det finns två till av mig olästa.
 
 
Jag hittade ett suddigt gammalt foto med titeln:"Venezia har brunnit". Jag har fotat och vet icke vilket år det var. Åttiotal eller väldigt tidigt -90 om jag minns rätt. Min handstil på baksidan säger samma.