Jag vet inte varifrån frågorna kommer, de har legat i utkastmappen i en evighet.

 

Det här tycker jag att jag är bra på:

Jag är bra på att vara optimist. Jag är även bra på att se saker ur olika perspektiv, att vara engagerad och att se humor i det mesta. Utmärkta egenskaper tycker jag, men naturligvis är det också dessa egenskaper som inverteras och slår tillbaka på mig när jag inte är på topp.

 

Så skulle jag spendera tio miljoner:

CSN-lån, hus, spara, välgörenhet/hållbarhetsprojekt.

 

När jag drömmer handlar det oftast om:

Helt blandat skulle jag säga men tack och lov sällan mardrömmar. Liksom alla lokförare händer det att jag kör tåg som plötsligt inte har någon broms eller att jag kör på folk, bilar och liknande. Ganska ofta faller jag ner från branta berg också, och det är väl en klassisker. Jag har för mig att det betyder att jag är rädd för att tappa kontrollen. men det stämmer inget vidare tycker jag.

 

Jag tänder på: 

Ja, det är nog som med drömmarna, inget specifikt. Typ människor med passioner, drömmar och energi. Fast med energi menar jag något slags inre. lugn energi. Finner det icke särskilt attraktivt med människor som är "framåt" utan snarare föredrar jag folk som håller käften, är intelligenta och tänker efter.

 

Nu lyssnar jag helst på:

Dödsmetall, alltid. Annars allt. Eller näe, men punk, oi, ska, hårdrock, svensk hiphop, all slags metal, rock och så vidare.

 

Det bästa med mitt liv hittills:

Att det blir som jag har tänkt och att jag har fått vara frisk! Jag har inget jag är missnöjd med. Lyckan!

Siffrorna i rubriken var till för att jag skulle åstadkomma 100 inlägg på 100 dagar och vi kan konstatera att jag lär bomba på med flera inlägg om dagen redan nu om jag ska fixa det.
 
Göteborgsresan har jag skrivit lite om tidigare. Jäklar, det var en bra resa! Allting flöt på så bra, var så roligt och bra. På fredagen hann jag med att strosa igenom Haga, äta gott på En Deli Haga och faktiskt göra lite fynd i några butiker också. En nagelborste till mig, en skärbräda till min syster och så en ansenlig mängd kryddor och choklad i den fantastiska butiken Curry House. Det skrev jag förresten i förra inlägget. Men det var en himla trevlig kryddbutik!
 
Frukosten på Hotel Gothia var helt okej. Gott kaffe (viktigt!), djurfri mjölk och yoghurt = bra! I övrigt inget som gjorde mig överdrivet imponerad förutom en hemgjord marmelad på hallon, jordgubb, kokos och vanilj. Mycket smarrigt! Så okej då, good enougn. Jag hängde på låset 07:00 fastän jag inte hade någon aktivitet inbokad förrän 11, men lugn och ro när jag äter frukost är mycket uppskattat.
 
Och sedan var det mest bara yoga för hela slanten, japp. Jag har redan skrivit lite om de olika passen i mitt magiska yogablock så jag vill inte alls göra samma sak igen. Jag kan i alla fall sammanfatta med att passet Hands on assistande med Raghunath överträffade mina höga förväntningar och att jag älskade Finlay Wilsons Forrest Yoga. Åh, så enormt mycket intryck, lärdomar och kärlek på två dagar!
 
Jag hann klämma in en kebabtallrik (vegan <3) på Jonsborgsgrillen också, några koppar finkaffe lite här och var och så köpte jag tidningen Gata. Och dessutom var det riktigt bra mat inne på mässan för en gångs skull, inget jäkla korv med bröd och annat snusk utan superfräscha wraps och mackor med grönsaker, falafel, bönor och allt möjligt bra. Det fanns smoothies, chiapudding, rawbollar och massor av smaskens. Rätt tänkt!
 
Och så åkte jag SJ Snabbtåg till Hallsberg för att sedan byta till våra tåg. Jag har bara åkt X2:a en enda gång tidigare, hem från Hultsfred 1999, och då hade vi klivit på fel tåg och tågvärden var inte så glad över det, hehe. Hur som helst så gick den tyst och fint och snabbt tills det blev dörrkrångel i Alingsås så att vi tappade en kvart och blev bortprioriterade (antar jag) så att vi fick invänta ett mötande tåg vid ett banarbete och blev till slut en en halvtimme sena. Jag hann med min anslutning med noll minuter till godo.
 
X2:a är alltså en sån där motorvagn som vi också kallar X2000. Jo, de får gå i 200, men det får Reginorna också vill jag upplysa om. Tuff- tuff!
Avbildat med hjälp av iPaddens "kamera". Utsikt från mitt rum.
 
Det har varit en fantastisk dag! Det började med att en tjänstledig kollega skulle åka med samma tåg som undertecknad. Jätteskoj med sällskap och roligt prat. Jag har fantastiska kollegor!
 
Resan från Hallsberg var trevlig fram till Skövde då min tidigare tomma vagn fylldes av supande overallstudenter som lyssnade på Magnus Uggla och skröt om vem som varit full i flest antal dagar. Obs, det här är alltså högskole/universitetsmänniskor. Kul. Jag trivdes inte med den studentikosa kulturen (sexism, spritromantik, elitism ) när jag studerade, och nu tål jag den inte alls.
 
Åh, det är så svårt att skriva på min läsplatta. :(
 
Jag blev i alla fall superglad när jag efter att ha letat runt och åkt hiss upp och ner till slut insåg att mitt hotellrum inte alls fanns på plan 2 utan plan 22. Åh, utsikten! Tack snälla rumsfördelare på Gothia Towers! Vidare så hade Yoga Games bytt plats sedan sist vilket betyder att jag kan gå dit inomhus eftersom hotellobbyn sitter ihop med mässlokalen. Sån flyt!
 
Eftermiddagen tillbringade jag i Haga och jäklars, jag har faktiskt köpt en massa saker! Jag hittade en underbar affär, Curry House, med massor av kryddor, te och kaffe. Så bra, gå dit! Och så åt jag på En deli Haga också, ät där!
 
Nu ska jag dricka te, måla mina naglar i färgen Green Groupie och till på min göteborgsutsikt. Peace!